Gastenboek

 

"Rust, passie en know-how!"

Ik ben al vele jaren vaste ‘klant’ bij Daan, tot grote tevredenheid! Ik kom herboren terug van haar behandelingen, ze voelt naadloos aan waar de accenten moeten liggen. De producten van Lakshmi zijn heerlijk; mijn huid is stukken rustiger en mooier sinds ik ze op haar aanraden gebruik. Ook haar tips op het gebied van voeding en ‘natuurlijke’ producten zorgen voor meer balans zowel geestelijk als lichamelijk. Thanks Daan, hoop nog vele jaren van jouw passie te kunnen genieten!

Wendy, 47

"Inspirerend en enthousiasmerend"

Ik heb dit jaar een inspiratieworkshop gevolgd bij Danielle en heb van haar een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad. In haar workshop verteld zij vol vuur en passie over dat wat zij het allerbelangrijkst vindt; gezond leven door goed voor jezelf te zorgen, van binnen en van buiten. Vol enthousiasme vertelt Danielle vanuit haar eigen ervaringen, zowel persoonlijk als in haar werk als schoonheidsspecialist, en neemt je mee in de wereld van natuurlijke lichaamsverzorging.

Tijdens de behandeling werkte ze uitsluitend met Weleda producten en gaf tips om mijn huid optimaal te verzorgen. Ook al wist ik al heel veel van de producten, toch waren er enkele eyeopeners voor mij waar ik nu dagelijks plezier van heb.

Kirsti Huizinga

"Bedankt Danielle"

Bedankt Danielle, voor jouw inspirerende workshop en een heerlijke beauty-, relaxing- en wellnessbeleving die vanuit het hart is gegeven! Ik kom snel weer bij je langs voor een nieuwe afspraak!

Roos

Wil jij je ervaring met Studio Natuurzuiver en/of Danielle Ooteman delen? Laat dan een berichtje achter.

1 + 14 =

Bedrijfsinformatie
Credits
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookie-instellingen
KvK-nummer: 34289896
BTW-nummer: NL002081819B28
Bankrekening: NL 73 INGB0657124915

Contact

Studio Natuurzuiver

Telefoon: +31653764783

Email: danielle@studionatuurzuiver.nl

Praktijkadres:

Zadelmakerstraat 44-1

1991 JE. Velserbroek