Ayurveda Lakshmi

Lakshmi is 100% natuurzuiver, biologisch, luxueus én Ayurvedisch. Ayurveda is de wetenschap van het leven, een eeuwenoude genees- en levenswijze uit India. Ayurveda erkend drie types persoonlijke constitutie en noemt deze de Dosha’s: Vata, Pitta en Kapha en alle combinaties hiervan.

Behandelingen met Lakshmi zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen. Door de aromatherapie en de drukpunt massages wordt uw “innerlijk” ook in balans gebracht. Je verlaat de salon écht “lekkerder in je vel”.

Uiterlijke schoonheid is een reflectie van innerlijke schoonheid. De huid is een spiegel van innerlijke gezondheid en welzijn, plezier en een goede balans of aan de andere kant disbalans, problemen of ziekte.

Lakshmi kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak. Dankzij Ayurveda, Aromatherapie en Naturopathie is Lakshmi in staat om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om zo de drie Dosha’s in balans te brengen, en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen.

Zin in een Lakshmi gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling? Klik hier voor het aanbod!

 

Bedrijfsinformatie
Credits
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookie-instellingen
KvK-nummer: 34289896
BTW-nummer: NL002081819B28
Bankrekening: NL 73 INGB0657124915

Contact

Studio Natuurzuiver

Telefoon: +31653764783

Email: danielle@studionatuurzuiver.nl

Praktijkadres:

Zadelmakerstraat 44-1

1991 JE. Velserbroek