MARIA  ÅKERBERG 

Deepskin Organics 

 

100% biologische producten 

De huidverzorgingsproducten en de make-up zijn gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie.  Ze zijn rijk aan belangrijke plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. De verschillende koudgeperste etherische oliën geven de producten fantastische natuurlijke geuren! Ontdek de duurzame producten van MARIA ÅKERBERG en investeer tegelijk in de toekomst van je dierbare huid en gezondheid! 

Visie van MARIA ÅKERBERG  

MARIA ÅKERBERG laat alle zaken die onnodig zijn achterwege, zoals dure certificering van het eindproduct (de grondstoffen/ingrediënten zijn immers al van een keurmerk voorzien), overbodig verpakkingsmateriaal, tussenpersonen en dure reclamecampagnes.
 

MARIA ÅKERBERG – Natuurzuivere producten van de hoogste kwaliteit 

In plaats daarvan wordt er geld gestoken in het inkopen van kwaliteit. Op die manier kan MARIA ÅKERBERG zuivere, ecologische producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een redelijke prijs. De lange houdbaarheid van de producten zijn 3 jaar (ongeopend).  

In plaats daarvan wordt er geld gestoken in het inkopen van kwaliteit. 

Op die manier kan MARIA ÅKERBERG je zuivere, biologische producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een redelijke prijs. 

Alle ingrediënten zijn biologisch geteeld, biologisch afbreekbaar en plantaardig (behalve bijenwas).  

De verpakkingen zijn gifvrij en gemaakt uit suikerriet. 

Ze zijn CO2-neutraal (kooldioxide-neutraal). 

Dermanord AB is het eerste bedrijf in Zweden dat CO2-vrije verpakkingen (bioplastic) op de markt brengt. 

MARIA ÅKERBERG | ZELF CONSERVEREND SYSTEEM 

Ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit met unieke zelfbescherming 

Zelf conserverend systeem 

Het begint met het zaadje van de plant, dat tijdens de groei zelf zorgt voor een unieke zelfbescherming, het zelf conserverend systeem.  

Herkent u deze tekst van onze producten? Inderdaad, deze hebben we geleend van de natuur, een van de vele voordelen als er plantaardige ingrediënten gebruikt worden als basis. Geen synthetische stoffen. 

Wanneer planten groeien zonder in aanraking te komen met pesticiden, worden deze sterker en veerkrachtiger. Omdat wij altijd plantaardige en biologische ingrediënten kiezen, is het niet nodig om synthetische conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. Het enige dat wij doen is de werking van de plant door te zetten en daardoor een zelf conserverend systeem creëren voor onze producten. Dit is tegelijkertijd een garantie dat wij enkel ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit kiezen.  

Onze producten mogen simpelweg geen bacteriën bevatten, onze conservering kan dat namelijk niet aan. Vandaar dat we alleen maar gedestilleerd water gebruiken in plaats van kraanwater. Het is ook een van de redenen waarom we geen dierlijke producten kunnen gebruiken, deze hebben namelijk een hele sterke conservering nodig. 

 Geschikt voor de gevoelige huid 

Onze zachte conservering is een van de redenen waarom we tevreden klanten hebben. Wij hebben producten voor de meeste gevoelige huidtypes, onze “Gentle and More” productlijn. 
De emulgator (een stof die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn) is ook een belangrijk onderdeel. Onze emulgatoren komen van kokosnoot en mais en zijn zeer zacht voor de huid.  

We combineren onze milde ingrediënten met actieve ingrediënten, zoals etherische oliën, om tot het gewenste resultaat te komen. 

Voorbeelden van natuurlijke ingrediënten met conserverende eigenschappen zijn Zout, Thijm en Rozemarijn. 

De allerhoogste kwaliteit 

Een manier om te laten zien dat Dermanord ingrediënten heeft van de allerhoogste kwaliteit, is de mogelijkheid van een zelf conserverend systeem. 

Ze kan geen enkele bacterie in haar producten toestaan als we dit zelf conserverend systeem willen gebruiken 

  • Ze past derhalve geen kraanwater toe in haar producten; het bevat te veel bacteriën 
  • Ze maakt alleen gebruik van gedestilleerd water 
  • Ze staat voor natuurlijke conservering in haar producten en gebruikt ze op en manier zodat ze de conservering van het product waarborgt 

DEEPSKIN ORGANICS 

Waar staat dit eigenlijk voor? Waarom is het zo belangrijk voor ons? Op welke wijze werken we om Deepskin Organics te bereiken?  

We werken toch al met diepwerkende plantaardige ingrediënten, maar er bestaat een manier om deze producten zo toe te passen, dat er een deepskin effect ontstaat. Als we producten aanbevelen, praten we altijd over laag op laag. De klant vraagt zich wel eens af of de huid werkelijk zoveel producten kan absorberen. Ja, dat kan! 

Dit komt doordat de producten die we gebruiken op diverse huidlagen inwerken. Hierdoor versterken ze elkaar. Als je MARIA ÅKERBERG gebruikt, adviseren we om na de reiniging en lotion eerst een serum met in wateroplosbare vitamines aan te brengen. Daarna een olie, welke het bindweefsel versterkt en natuurlijk zacht is. Daarover komt een crème die vocht geeft. Heb je last van een droge huid, dan raden we aan om een beetje balsem met de crème te mengen. Hierdoor wordt de beschermende barrière opgebouwd en blijft het vocht in de huid. 

De huid heeft zowel behoefte aan vocht als vet en voelt zich het beste als dit in diverse lagen behouden blijft. 

Ze werken samen en versterken elkaar. Serum in de diepte, olie voor versterking van het bindweefsel, crème voor bescherming van de huid en balsem voor verzegeling van de huid en om te verhinderen dat het vocht verdwijnt. Het is niet noodzakelijk om al deze lagen voortdurend te voeden, maar het is wel afhankelijk van het jaargetijde. Vergelijk het met zomer- en winterkleding. Serum en crème in de zomer, als er behoefte is aan vocht. Bij koud weer is er meer bescherming nodig en is het tijd voor olie en balsem. 

Zin in een Maria Åkerberg gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling? Klik hier voor het aanbod!

Bedrijfsinformatie
Credits
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookie-instellingen
KvK-nummer: 34289896
BTW-nummer: NL002081819B28
Bankrekening: NL 73 INGB0657124915

Contact

Studio Natuurzuiver

Telefoon: +31653764783

Email: danielle@studionatuurzuiver.nl

Praktijkadres:

Zadelmakerstraat 44-1

1991 JE. Velserbroek