Trainingen

Sinds 2008 ben ik freelance-trainer bij Weleda Benelux en verzorg ik de trainingen voor schoonheidsspecialistes, winkelpersoneel en medewerkers van Weleda in Nederland en Belgie.

Ben je een schoonheidsspecialiste met interesse in natuurlijke, biologische en duurzame huidverzorging? Werk je al met uitsluitend 100% natuurlijke merken of wil je graag overstappen naar een “groene natuurzuivere” bedrijfsvoering? In beide gevallen ben je bij Studio Natuurzuiver aan het goede adres.

Mijn ervaring tijdens de trainingen is dat er behoefte is om te klankborden. Een gesprek over je salon en de vakinhoudelijke zaken waar je graag eens met iemand over van gedachten wilt wisselen. Zo kunnen eventuele knelpunten verdwijnen en krijg je weer volop inspiratie om gepassioneerd je salon te runnen.

Ook studenten van de opleiding schoonheidsspecialiste of massagetherapeut die graag een eigen salon/praktijk willen starten ondersteun ik met praktische informatie.

“Vragen uur” 60 minuten

Wil je graag een uur lang met mij van gedachten wisselen als collega’s onder elkaar? Dan kan dit in deze training. We kunnen afspreken bij mij in de salon of we bellen of Skypen met elkaar.

“Ervaar en vraag” 120 minuten

Vaak zijn wij schoonheidsspecialistes uitsluitend bezig onze klanten te verzorgen en ondergaan wij nauwelijks nog een behandeling zelf. Buiten het feit dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen, is het voor je vak ook belangrijk om zelf een behandeling te blijven ervaren. Deze mogelijkheid bied ik jou! Een behandeling én tijd om je vragen te stellen! Daardoor kun je je salon optimaliseren, meer klanten krijgen, je omzet laten stijgen en vol inspiratie gaan voor een duurzame natuurzuivere bedrijfsvoering.

“Masseer vanuit je hele lichaam” 90 minuten

Tijdens de opleiding wordt ons vaak aangeleerd zittend de behandeling uit te voeren en focus op ontspannen handen tijdens de massage is een must. Wat er vaak gebeurt in de praktijk is,  dat je 6 klanten achter elkaar behandelt en je zelf klachten krijgt met je nek, schouders, rug, handen (peesontsteking). Bij dit soort blessures kun je niet meer volop werken en soms zelfs arbeidsongeschikt raken. In deze training leer ik je met je hele lichaam te behandelen. Zelf soepel in je lijf levert een nog betere massage op! Op een model gaan we behandelingen uitvoeren en geef ik je feedback waar bij jou winst valt te behalen om zelf goed voor je lichaam te zorgen en zo klachtenvrij te blijven.

“Bij jou in de salon”

Dit is een avond voor jouw klanten bij jou in de salon! Voor een 2 uurs lezing over 100% natuurlijke huidverzorging kom ik naar jouw salon toe. Jouw klanten worden volledig geïnformeerd over de urgentie van gifvrije huidverzorging, de noodzaak van huidverzorging en krijgen ze praktische tips en gebruiksadvies. Voor specifieke wensen sta ik altijd open en hoor ik graag van je.