Dit is een test blog om te kijken hoe je een op de blog pagina moet uploaden. Ik schrijf nu deze tekst omdat ik minimaal 4 regels aan tekst wil hebben, om de gewenste format van Daan te maken. Een mooie foto bij de blog met 4 regels aan tekst, waarna wat …… komen een een lees meer link. Als je hier op klikt ga je naar de hele blog.

Ook oefen ik even door de blog te categoriseren, en ook door een nieuwe categorie toe te voegen. Hierna voeg ik een foto toe aan de blog. De youtube video die ik kijk is heel handig en legt uit hoe je paragrafen kunt maken.

Nu heb ik op enter gedrukt en begin ik een nieuwe paragraaf.

Nu druk ik weer op enter en komt er weer een nieuwe paragraaf.
Als ik shift+enter druk krijg begin ik aan een nieuwe regel binnen dezelfde paragraaf.

Enter en ik begin wéér aan een nieuwe paragraaf.

Ik heb net ook gegoogeld hoe ik bij een pagina de sidebar kan verwijderen. De blogpagina die ik had gemaakt kreeg automatisch een sidebar, en dat vind ik lelijk omdat er een grijze streep op het scherm staat met ernaast een witte lap lege pagina. Dus dat.