Mindful Skincare – lezing

Lezing Mindful Skincare

Daniëlle Ooteman is eigenaresse van Studio Natuurzuiver en geeft op diverse locaties de komende periode haar lezing ‘Mindful Skincare’. Danielle is een echte ‘chick on a mission’. Ze adviseert een holistische aanpak voor een optimale gezondheid. Geniet van pure, eerlijke  huidverzorging, natuurlijke voeding en zorg voor balans tussen in- en ontspanning. Deze aanpak levert nog veel meer op! Je bent op deze manier namelijk ook heel milieubewust bezig en verkleint je eigen eco-footprint.

Haar motto’s “Wat je smeert moet je ook kunnen eten” “Be your own BFF” en “Anti-stress = anti-oxidant – anti-age” zullen ook de jouwe zijn na deze inspirerende voordracht.

Een vrouwenonderwerp? Nee, zeker niet!

Voor elke man, vrouw van jong tot oud is dit onderwerp interessant. Leeft u gezond? Doet u aan sport? Milieubewust? Heeft u een bewust voedingspatroon? Hoe zit het met uw verzorgingsproducten? Zijn deze 100% natuurlijk? Heeft u een droge, gevoelige huid? Acné? Eczeem? Psoriasis? Jeukende hoofdhuid? Overgewicht? Veel producten waar we mee douchen, scheren, smeren, wassen zijn met veel synthetische ingrediënten. Dit is irriterend voor de huid en doordat veel stoffen in de bloedbaan terecht komen ook hormoonverstorend! Ook dragen veel ingrediënten bij aan milieuvervuiling, Plastic Soup etc. Naast een heldere uitleg over het bovenstaande krijgt u ook informatie over voeding en leefstijl en de invloed op de huid. Veel ziektes en huidproblemen vinden hun oorzaak in disbalans in de spijsvertering. Voor een optimale gezondheid en stralende huid is een bewust voedingspatroon en leefstijl een must!

Over Daniëlle Ooteman

Naast haar praktijk ‘Studio Natuurzuiver’, is zij columniste voor Healthy Magazine én Weleda Magazine. Ook is zij trainer natuurcosmetica én inspireert zij consumenten middels lezingen en workshops. Alles met één doel: mensen inspireren tot een natuurlijk en gezond leven! Een echte duizendpoot die naast veel ervaringsdeskundigheid ook gediplomeerd is als holistisch schoonheidsspecialiste, Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair Detox Consulent, Oerslank Coach én Orthomoleculair Voedingsadviseur.

Kijk vooral op haar Facebook-pagina voor meer informatie:

Facebook:     www.facebook.com/pages/Studio-Natuurzuiver/258604047598751?fref=ts

Website: https://www.studionatuurzuiver.nl

 

Data en locaties:

Vrijdag 27 november 2015 19.30 uur Rotterdam (vanaf 21 uur live muziek!)

Gallery ArtAttack, Aelbrechtskolk 25c, 3025 HA in Delfshaven.

Bijdrage 10,– graag aanmelden: info@artattackrotterdam.com

 

Dinsdag 15 december 2015 19.30 uur Amsterdam-Noord

GVL, Huis van de wijk “de Banne”, Bezaanjachtplein 243-247, 1034 CR in Amsterdam.

Bijdrage 10,– graag aanmelden: gvl.adamnoord@gmail.com

 

Vrijdag 8 januari 2015 19.30 uur Nieuw-Vennep

Healthclub Active Plus, Noorderdreef 62, 2153 LL in Nieuw-Vennep

Bijdrage 7,50 leden H.A.P., 10,– niet leden. Graag aanmelden: info@active-plus.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*