Natural beauty & Mindful Skincare

Studio Natuurzuiver is uniek in haar kennis over 100% natuurlijke biologische huidverzorging, voeding en leefstijl. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt voor een optimale huid-, lichaams- en haarverzorging. Maar ook voeding- en leefstijl tips komen aan bod. Schoonheid komt immers altijd van binnenuit. Als je van binnen in balans bent is je huid dit ook. We kunnen van buitenaf de huid goed ondersteunen met de juiste producten maar een optimaal resultaat is uitsluitend te bereiken door een gezond voedingspatroon en leefstijl.

Op de site word je geïnformeerd over de urgentie om 100% natuurlijke producten op je huid te gebruiken. Uiteraard kan informatie over een puur natuurlijk voedingspatroon en een gezonde leefstijl niet achterblijven. Praktische tips voor het gebruik van huidverzorgingsproducten en oplossingen voor diverse huidproblemen worden in de blog artikelen beschreven.

Duurzaamheid, biologisch, respect, natuurlijk, gifvrij, in balans zijn, stressvrij, gezondheid en bewustzijn, zijn de ingrediënten voor een optimaal gezond leven én een gezonde aarde. Laat je inspireren door de site, bezoek eens een lezing van mij of maak een afspraak voor een wellness behandeling, persoonlijk huidadvies of voedingsconsult. Tot snel!

Groene groet,

Danielle