Column Weleda Magazine – voeding voor je huid!

In de column van Studio Natuurzuiver in de Weleda Magazine herfst/winter 2014 geef ik 8 gebruikstips voor de alles-in-één topper Weleda’s SKINFOOD. Een creme voor echt élk plekje van het lichaam én voor elk huidtype. Een must have! Lees hier de mogelijkheden van deze SUPERFOOD voor de huid….

De 8 ultieme Skin Food-tips van de Weleda Schoonheidsspecialiste!

Schoonheidsspecialiste Daniëlle Ooteman werkt al jaren met onze producten en kent ze door en door. Op haar vaste plek in ons magazine deelt zij haar ervaring en gezonde tips.

“Wat ben ik blij dat Huidcrème voortaan Skin Food heet en daardoor extra aandacht krijgt. Deze alles in- één-crème gebruik ik al jaren bij mijn wellnessbehandelingen. Van het gezicht tot het puntje van je teen: Skin Food is de oplossing en biedt voeding, herstel, hydratatie en een oppepper. Ook je feestmake-up krijgt extra glans met deze crème. Hierbij mijn 8 ultieme Skin Food-tips!”

Groene groet, Daniëlle

PS: Voor een mooie huid is niet alleen wat je smeert belangrijk, maar ook wat je eet. Start je dag met de smoothie op p. 30. Zo verwen je je huid van binnenuit.

  • Als verzorgend masker

Kan je gezicht een oppepper gebruiken? Breng dan Skin Food eenmaal per week –bijvoorbeeld na je welverdiende verwenritueel – rijkelijk aan op je gezicht als masker waar je ook mee gaat slapen. Je zult versteld staan van het effect op je huid: een echte boost aan voeding.

Weleda Magazine HW NE-NL SPREAD LR 20-21 (2)

  • Als aanvulling bij je dag- of nachtcrème

Vooral tijdens de winterperiode kan je gezicht droger en ruwer aanvoelen. Tussendoor kun je dan even extra smeren met Skin Food, als aanvulling op je gebruikelijke dag- en nachtcrème. Denk er wel om dat de formule zeer rijk en vol is. Spaarzaam aanbrengen is dus mijn advies, wat overigens geldt voor elk Weleda-product.

  • Als handverzorging

Bij droge of ruwe handen doet Skin Food wonderen. Ook als de huid kloofjes vertoont. Laat je handen 15 minuten rusten in een warm badje waar je een van Weleda’s badmelken aan hebt toegevoegd. Scrub ze vervolgens met Berken Douchepeeling en masseer ze daarna rijkelijk in met Skin Food. Doe dit bij voorkeur voor je gaat slapen, en draag ’s nachts katoenen handschoenen. De ingrediënten doen de hele nacht hun werk en maken je handen weer heerlijk zacht.

  • Als voetverzorging

Ook je voeten verdienen Skin Food. Pas dezelfde behandeling toe als bij tip 3, en ga slapen met katoenen sokjes. Resultaat verzekerd.

  • Als verzorging van de nagelriemen

Zeker tijdens de winterperiode kunnen je nagelriemen wel wat extra aandacht gebruiken. Masseer ze dagelijks in met een beetje Skin Food, zodat ze zacht en soepel blijven.

  • Als hersteller

Gekrabd door de poes, geschaafd in de tuin of (te hard) gekust door de zon? Wrijf het plekje dagelijks in met Skin Food, dan is het al snel niet meer te zien.

  • Als lipverzorging

Je lippen verzorg je het beste met een lippenbalsem, maar als je die niet meteen bij de hand hebt, kun je ter afwisseling ook Skin Food gebruiken. De mooie, natuurlijke glans krijg je er gratis bovenop!

  • Als make-up

Skin Food is niet alleen een verzorgende crème, maar je kunt er ook heel creatief mee aan de slag om je make-up extra glans te geven. Op actie.weleda.nl/skinfood geeft visagiste Vera Dierckx enkele zeer handige tips die je zelf heel makkelijk kan toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*